Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Azért, hogy minden a helyére kerüljön.

2019. augusztus 05. 23:37 - Captain Admin

Seggfogás? Attól függ...

"Egymillió megfogott segg országa vagyunk... És a felét még csak nem is érdekli." - Írta egy Facebook posztjában Szentesi Éva feminista írónő. De vajon mitől függ egy nőnél, hogy mikor foghatja meg egy ismeretlen férfi a fenekét és mikor nem?

Erre a kérdésre érdemes megtalálni a választ azért, hogy egyszer valamikor majd ne az egymillió megfogott segg országa legyünk, ahol ez senkit sem érdekel. És akkor a nőknek jobb lesz. Jobb lesz? Jobb lesz ha ez mindenkit foglalkoztatni fog? Jobb lenne, ha ez központi kérdés lenne? Mert ez akkor azt jelentené, hogy annak ellenére, hogy a seggfogás már központi téma a közbeszédben, a jelenség még mindig létezik és gyakori. De itt még nem tartunk, még nem központi téma ez a közbeszédben. Most ott tartunk, hogy az egymillió megfogott segg országa vagyunk, ám ez az érintettek felét még csak nem is érdekli. Az én olvasatomban ez azt jelenti, hogy a megfogott seggű nőket nem zavarja ez a cselekmény, amit most már a hivatkozott posztból (is) tudhatunk, vélhetően egy érintettől.

assgrab.jpg

Bevallom, én is érintett vagyok a témában. Gyakori seggfogó vagyok, és egyezik a véleményem a cikkírónőével, ugyanis az én tapasztalataim alapján sem zavarja ez a nőket. Nem csak az 50%-ukat, hanem jóval nagyobb arányban sem. Akkora arányban, hogy rendszeresen jelezték nők már felém is az ismerkedési szándékukat így. De az is lehet, hogy én értelmeztem félre, és pusztán csak szexuális zaklatás áldozatává váltam ilyen módon. A dél-koreai popsi nekem eddig kimaradt, de a hírek fényében sem ér már nekem 720 eFt-ot ez az élmény. Azért nem, mert ez ettől jóval olcsóbb. Nem Dél-Koreában, hanem ott ahol már most is van egymillió megfogott segg, aminek legalább a felét ingyen foghatjuk. Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy ha a seggfogás nem zavarja a megfogott fenekű nők felét, akkor vajon igény is van erre a részükről? Ha igen, mekkora? Ha igen, akkor kitől? Minden férfitől? Vagy csak azoktól, akik megfelelnek a nő bizonyos feltételeinek, elvárásainak?

Úgy csapott a nyári uborkaszezon közepébe az újabb nemzetközi szexbotrány, mint az európai sportoló fiatalember tenyere a dél-koreai popsira. A hangja közepes, jelentősége kicsi. Még. Itthon. Ezért gondolhatta azt KT, hogy ami itthon gyakorlati/elfogadott(?) része az ismerkedésnek, férfiak és nők egy helyen történő szórakozásának, az egy másik földrész másik országában is az. És itt érkeztünk el a kulcskérdéshez. Vajon csak egy közismert, fiatal, helyes élsportolótól fér ez bele egy szórakozóhelyen, vagy másoktól is? Másoktól is. De kik ők? Mi különbözteti meg azokat a férfiakat, akiktől egy seggfogás az ismerkedés legelején vagy annak korai szakaszában belefér, és kik azok akiktől nem fér bele?

partygirl.jpg

A gyakorlatban az ádáz seggfogó hátulról cserkészi be az áldozatát, és annak látómezőjén kívülről közelít. Az éjszaka sötétjében, a villódzó fények kavalkádjában, a nagy hangzavarban és (ideális esetben) embertömegben nesztelenül, észrevehetetlenül és kivédhetetlenül csap le áldozatára a szórakozóhelyek csúcsragadozója, az éjszakai élet szavannájának oroszlánja, a klubok prérijének farkasa, a céges karácsonyi partik hiénája; a seggfogó. Természetesen ez csak a női magazinok komment szekciójában történik így. Ugyanezen magazinok cikkíróinak világában, a hétköznapokban ez százezer számra megtörténik, ami azt jelenti, hogy bárhol és bármikor, nem csak szórakozóhelyeken, szépen csendben, botrányok és rendőrségi  feljelentések nélkül, hiszen ez nem zavarja az érintetteket annyira, hogy ügyet kreáljanak belőle.

partygirl2.jpgEzzel sem tudok vitatkozni. A seggfogás valóban gyakori, hétköznapi jelenség. Ők, a nők is rendszeresen markolnak férfiak fenekébe szórakozás közben (is). Ám itt ketté kell választani azokat az eseteket, amikor ismerik egymást a felek, és azokat, amikor két ismeretlen személyről van szó.

Mivel ismerősök esetében már mindkét félnek vannak információi a másikról, így a következmények is jól meghatározhatók. Etikai szempontból, valamint az aktuális "szex"botránnyal és a témával kapcsolatban azzal a verzióval érdemes foglalkozni, amikor vadidegen, ismeretlen személyek a cselekmény résztvevői. Így a saját tapasztalataim közül is kizárom azokat, amikor már ismertük egymást bármilyen viszony (munkatárs, havernő, barátnő barátnője stb) keretében, és csak azokat veszem alapul, amikor egy vadidegen, ismeretlen nő feneke került érintésre, megfogásra. Ami a helyszínt illeti, a fenti körülmények már önmagukban leszűkítik a kört a szórakozóhelyekre, normális esetben. Mivel ilyenkor egymás számára ismeretlen emberekről beszélünk, kizárhatunk bármiféle érzelmi motivációt (pl szereti a nő az adott egyént) ami az engedékenység felé terelné őt.

Ezekben az esetekben kiemelten fontos az időrend, mivel a cselekmény bekövetkeztéről csak az egyik(?) fél tud előre, a másik csak utólag érzékeli a cselekmény megtörténtét. Egyértelmű, hogy ki van lépéselőnyben, illetve ki hátrányban. Mindig az van előnyösebb helyzetben, akinek több idő áll rendelkezésére az adott szituációban a szükséges döntések meghozásához. Ilyen esetben mindig a megfogott van előnytelenebb helyzetben. Nézzük, mi történik ilyenkor konkrétan!?

Ott áll előttünk, nekünk háttal egy nő olyan bő ruhában, hogy a testének a körvonalait megsaccolni sem lehet, de még a magára húzott ruhák rétegeinek a számát sem. Nem baj, mi szeretjük a kihívásokat, és eleve még soha sem hagyott cserben az ősi vadászösztön, a saját megérzésünk, ami az évmilliók alatt oda juttatott minket az evolúciós ranglétrán, ahol jelenleg vagyunk. Bár még nem látjuk, de mi már tudjuk magunkban az evolúció által tökélyre fejlesztett csúcsragadozói szenzorok adatáradatainak kiértékelése után, hogy ott bizony ideális céltárgy lapul (jobb esetben domborodik) a lepel alatt. Szóval dübörög a zene, villognak a fények, és már érezzük a tenyerünkben, ahogy belemarkolunk a 12 réteg vastag, lópokróc finomságú anyagba, amit hiába is markolnánk, mivel ez egy merev és sík felületet takar, soha sem sikerülhet. Ha ez valóban így volna, akkor minden zsigeri seggfogó kínjában az arcába markolna, de inkább csikarná azt.

Ettől jóval ideálisabb a helyzet bármelyik szórakozóhelyen, bármelyik korosztályban. Ennek megfelelően már méterekről minden szükséges információ a rendelkezésünkre áll. A bugyi színe, a popsi mérete, annak formája, a fanszőrzet mérete, az intim területen lévő tetoválások, az alhas, a popsivágat felső része, a tampon zsinór, és hűvösebb estéken az a kérdés sem marad másodpercektől tovább megválaszolatlan, hogy combfix vagy harisnya fedi az "áldozat" lábait. Példámban azt az eshetőséget veszem alapul, amikor a seggfogó normál/finom fogást alkalmaz, és nem oson el sunyin és tűnik el, hanem egyértelmű ismerkedési szándékkal a cselekmény után is ott marad a megfogott popsi tulajdonosánál.

Ilyen körülmények között éri "váratlanul" az áldozatot a felismerés, ami szerint

  • valaki megfogta/megmarkolta a fenekét,
  • ezzel egy időben ott is maradt mellette, tehát egyértelmű, hogy valamit akar.

Mit tesz ilyenkor az "áldozat"? Legelőször is megnézi, hogy ki az aki ily módon egyértelmű jelét adta annak, hogy ráhelyezte a célkeresztet a fenekére (is). A tény, hogy kérdés nélkül megfogta a fenekét valaki, már egy olyan megnyert shit-tesztet jelent a seggfogónak, ami teszt elé még nem is állította a nő. Egyértelmű plusz pont ez a számára, mert ha a továbbiakban nem hibázik, akkor jelentős időt spórolt abban az eseményfolyamban, aminek a végén a behatolás van, mivel a lehető legrövidebb idő alatt meglépte az egyik fontos lépést, a fél intim testi érintést. Hova néz a nő ebben a pillanatban? Természetesen az arcodra. Két eshetőség van ilyenkor; oké vagy neki, illetve nem vagy oké neki. Ha oké, akkor tovább mér, megnéz gyorsan fentről lefelé, majd lassabban, alaposabban lentről felfelé. Igen, lentről a cipő miatt. Ha továbbra is oké vagy, akkor ismerkedtek, mint ha meg sem történt volna a seggfogás, aminek a megtörténte ekkorra már komoly pozitívumot jelent a számára a megítélésedben.

Az ismerkedés folytatása nem a cikk témája, és amúgy is sokkal érdekesebb, hogy mi történik akkor, ha miután megnézte az arcod, arra jut a nő, hogy nem vagy oké? Ugyanaz, mint amikor rossz helyen próbálkozol. Tudatja ezt veled szavakban, és jelzi egyéb módon is, hogy nem fogékony a veled történő ismerkedésre pl azzal, hogy elfordul, odébb megy stb. Választani tudni kell, de én nőtől pofont, vagy goromba elhajtást ilyen körülmények között még nem kaptam. Nem sok, de volt pár a fentivel megegyező ismerkedési kezdeményezés, ahol először a fenekére tettem a kezem, és utána köszöntem. A leggyakoribb az, amikor odaléptem, közben már a derekán a kezem, ezzel is jelezve, hogy mondani szeretnék neki valamit, majd minimális szóváltást követően csúszott lejjebb a kéz, de ez semmin nem változtat. Ezt alkalmazzák a legtöbben, akik leszólítanak nőket. Az, hogy 5-10 perces ismerkedés után mi fér bele (bármi) a nőknél ilyen körülmények között, szintén nem a cikk témája.

Számomra világos, hogy akivel nyitott egy nő az ismerkedésre, attól még bármiféle kommunikáció és érintkezés előtt megengedett az, hogy megfogják a fenekét. Nem erősen, nem durva módon, de szórakozóhelyen ez belefér. Akinél egyértelmű, hogy esélye sincs semmiféle kapcsolatnak, még társalgásra sem találja alkalmasnak a nő az illetőt, annál egy egyértelmű, egyenes reakció a valószínű a nő részéről, esetleg azonnali helyszín változtatás. Nyilván van az a réteg, aki csak prostituáltak igénybevételével juthatna nőhöz, vagy akik önkívületi állapotban vannak. Ők vetemedhetnek olyanra, hogy markolásszák a nők fenekét saját kedvük szerint, de ezt egy szórakozóhelyen sem lehet huzamosabb ideig büntetlenül tenni. Előbb utóbb olyan helyre téved a keze, amire már más is igényt tart, vagy olyan nőbe botlik, akinek van szava a személyzetnél. Aki sokat markol, keveset fog, tartja a mondás. :) A többieknek nem éri meg a kockázatot, és nincs is erre szükségük. Van a kirakatban bőven kéznyújtásnyi közelségben céltárgy.

assgrab2.jpg

Meggyőződésem, hogy KT ismerkedési szokásának a lépés sorozataiban helye van a popsi megfogásának, ugyanúgy mint minden, a szexpiacon értékkel rendelkező férfinél is, még az érdemi kommunikáció megkezdése előtt. Így történhetett, hogy a bevált lépésekkel haladt a fülledt ázsiai éjszakában is. Mert ez neki valószínűleg belefér a nőknél az esetek nagy százalékában. Erre utal az is, ahogy a barátnője azonnal mellé állt, és az áldozat túlreagálásáról alkotott véleményt az eset vonatkozásában. Tette ezt azért is, mert nőként tudja, hogy mi a jelentősége egy megfogott fenéknek egy KT kaliberű alaktól. A bejegyzés fő kérdésére szerintem megkaptuk a választ. Akit a nő alkalmasnak ítél az ismerkedésre vagy szexuálisan vonzónak talál, annak semmiféle negatív következménnyel nem kell számolnia ilyen esetekben.

Júlia, Tiffany, Romana kötetek százai és romantikus filmhulladékok tucatjai szocializálták a nőket évtizedekig úgy, hogy egy jelentősen magasabb státuszú, vonzó, ismeretlen férfi szexuális közeledését szenvedélyesnek, míg egy szinten aluli ismeretlen férfitól ugyanezt nemi erőszaknak éljék meg. A seggfogás ugyanez, csak kicsiben. Ha előnnyel járhat a nő számára, akkor jöhet, ha nem jár semmiféle előnnyel, akkor nem. Vajon a seggfogás elérése állhat-e érdekében egy nőnek? Természetesen, amennyiben az előnyös helyzetet teremt számára a jelenben és/vagy a jövőben. Talán pont ezért is az az outfit, ami. Mikor öltözik föl egy nő kihívóbban? Amikor aznap nyitott az alkalmi kaland(ok)ra, vagy amikor nem ez az elsődleges a számára? Ezt hívják helyzet megelőlegezésnek, nem pedig áldozat hibáztatásnak, mert az áldozat semmit nem tesz tudatosan azért, hogy vele egy számára kellemetlen esemény bekövetkezzen. De aki szexkirálynőként, kihívó ribancként, olcsó kurvaként néz ki és vonaglik, az a lehetőségeihez mérten már csak akkor tenne a helyzet előidézéséért többet, ha mindezt meztelenül, és/vagy szóbeli felszólítással tenné.

Amennyiben támogatnád a blogot, itt megteheted. Támogatásoddal a tartalmak megjelenésének gyakoriságát tudod növelni. 

Címkék: Cikk
24 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kopottkupak.blog.hu/api/trackback/id/tr4914996994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2019.08.06. 12:00:11

Pont igy van. Sot mar a csok is mehet es a szopas dugas.

Béci_ma_ne_lécci 2019.08.06. 14:59:49

Mostani csajomat megkérdeztem mit szólt volna, ha egyböl csöcsörészéssel, vagy tapizással,simogatással indítottam volna a kezdetek kezdetén....nagyon örült volna neki, önbizalomerösítönek hatott volna.
Kivétel nélkül így müködnek a MEGFELELÖ férfi közeledése esetén. Nincs újdonság.
Mi van (lesz) a másik cikkel?

Captain Admin · http://kopottkupak.blog.hu 2019.08.06. 15:04:25

@Béci_ma_ne_lécci: akkor te minden bizonnyal egy szexuális ragadozó vagy. :D
Lesznek cikkek, a következő is kész van nagyjából, de még gyártok hozzá 1-2 táblázatot.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.08.06. 16:44:47

Mi így jöttünk össze annak idején, hogy mi táncoltunk a barátnőkkel, a pasim odajött (nem volt már józan mondjuk) és lehúzta a topomat pár ujjal úgy, hogy kilátszott a melltartóm, és ezen úgy meglepődtem, hogy rögtön meg kellett néznem, ki az. Nem mondható épp romantikus pillanatnak. :)

Épp ezért őt is kérdeztem erről a sportolós ügyről, ő azt mondta, hogy lehet pimasznak lenni, csak annak lehetnek negatív következményei is, konkrétan balhé, Koreában ezek szerint rendőrség is. Szerinte nem gáz a seggfogdosás, csak ha valaki az elutasítást vagy a következményeket nem tudja kezelni, mert hogy ha provokatív vagy, annak mindig lehet ilyenje. Szerintem is túlzás a rendőrség, de ha figyeled a sztorit, nem csak annyit, amennyit ő vállalt fel belőle, akkor a büntit inkább azért kapta, mert nem volt nála semmilyen irat, akkreditációs kártya, elhagyta a helyszínt és tök részeg is volt. Szerintem a bünti előbb szól ennek, mint magának a fogdosásnak, csak ezt nem ismeri el, mert így ezzel tudja sajnáltatni magát. Ha idegen országban, pláne keleten úgy balhézol, hogy nem tudod igazolni magad, annak ezek szerint ez a büntije. Amúgy meg sokan írták, hogy Dél-Koreában eleve is rá vannak szállva a külföldiekre, egy helyi miatt nem ment volna ki a rendőrség, szóval azért ez az ügy nem csak annyi, hogy metoo, hanem annál összetettebb.

Captain Admin · http://kopottkupak.blog.hu 2019.08.06. 17:15:29

@Serial Slut: teljesen érthető, hogy megunták a helyiek, hogy az európaiak a másfélszer akkora átlagos intim mérettel sora kúrják azokat a nőket, akik velük már szóba sem akarnak állni.

Ám külön kell választani a seggfogdosást, és a seggfogást. A seggfogdosás úgy jelenik meg az ember lelki szemei előtt, hogy egy bebaszott idióta részegen mászkál körbe körbe, és ha elé kerül egy jó segg, akkor belemarkol. Most őszintén? Erről hányadik alkalom neveli le az embert, amikor emiatt kibasszák a szórakozóhelyre 1-2 állas kiséretében? Max a második. :D

Amiről én írtam az az, hogy jellemzően már szemkontakt után szólítod le életedben először a csajt, és odalépéskor azonnal a fenekére teszed a kezed (vagyis a pasi, nem te). Ég és föld a különbség a kettő között. Kb mint a nemi erőszak és a vad szex között. Csak szándékosan összemossák, illetve sokan nem értik, megfelelő tapasztalat hiányában.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.08.06. 19:10:10

@Captain Admin: azért 100-ból 99-szer ez úgy zajlik le, hogy nyomul a csávó, taperol (sokszor részegen), aztán ha a csaj elutasítja, leoltja, akkor hőbörögni kezd meg kurvázni. Emiatt szoktak elszabadulni az indulatok, aminek csak a kiváltó oka a seggfogdosás, messzire vezet egy-egy ilyen vita, el tud durvulni.

Te másról írsz, mint ami feltételezhetően történt ezzel a csávóval. Senki sem tudja, pontosan hogy zajlott, mindenki csak találgathat, én csak tapasztalatból gondolom, hogy úgy zajlott ez, mint ahogy szokott, amikor utólag persze jön, hogy meglehet, ottsevót. :)

Szerintem megvan ennek is a maga taktikája, amit tapasztalt, értelmes pasik már kiismertek, azzal olyankor nincs is semmi baj. Aki meg balfasz, így jár. Szerintem épp az a probléma jelenleg, hogy a nagy hisztiben most nem tesznek különbséget az úgymond flört és a parasztság között, pedig előbbi támogatott és szexi, amivel valószínűleg még a szélsőséges feministáknak sem volna bajuk adott helyzetben.

Captain Admin · http://kopottkupak.blog.hu 2019.08.06. 20:02:53

@Serial Slut: a konklúziót kiemeltem a cikk végén. Ha a pasi bejövős, akkor megfoghatja, ha nem, akkor nem. Ezt már páran ti nők is leírtátok azóta. :)

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.08.06. 20:10:59

@Captain Admin: ez az élet minden területén így van, hogy egyik embernek többet engedsz, mint a másiknak, nem értem sokszor az ezen való duzzogást. A fizikai kontaktus tipikusan ez a kategória, te sem akarnád mindenkivel szerintem. Lehet kockáztatni, csak aztán akkor elviselni is tudni kell, ha nem úgy alakul, mert a másik nem vette jól.

Flört, ez volna a kulcsszó.

De miért! 2019.08.06. 20:56:06

Akkor most megint elmagyarázzák hogy nem az a lényeg hogy mit tesz ill mond hanem az hogy KI! lényeg ez az egészben a többi csak rizsa körítés!

Béci_ma_ne_lécci 2019.08.07. 10:02:07

Nem nevezném magam annak, de meg kellett tanulnom, hogy kik azok a csajok, ahol a puszta megjelenésemmel eredményt tudok elérni. Nyilván megfelelö önismeret is kell, valamint el kell fogadnom, hogy vannak olyan nök, ahol nem érdemes kezdenem sem.
Èn pl a 3 -as (dagadt, de széparcú) valamint 4- es (sovány, de nem szépség) csajoknál gyakorlatilag bármit megtehetek, akár elsöre is, valamint a nagyon csinos, de idösebb nök kínálkoznak fel, akik 5-6 korábbi mutatókkal bírtak, de közbejött az a kurva öregedés...
Nekem ez így jó, valamint fontosnak tartom, hogy (mostmár) energiabefektetés nélkül legyek eredményes ezeknél a nöknél.
Mondjuk ez sincs így, mert ahhoz, hogy kvázi a megjelenésemmel tudjak udvarolni egyrészt szerencsés testalkat kell, valamint tinédzserkorom óta látogatom az edzötermeket, emiatt ezt az idöszakot inkább megtérülési idöszaknak nevezném, amit ha egészségem engedi ki is fogok használni.
Elsödleges fontosságú, hogy a szexben hogyan viszonyul hozzám a nö.
Itt nem fogadok el semmilyen olyan kompromisszumot, ahol akadályoztatva vagyok a nö testének az általam elvárt hozzáféréséhez.
Ha a nö mindenben együttmüködik, az minden szavánál többet elmond, ugyanis a korlátozott hozzáférésnek számomra az alábbi üzenete van : Figyelj! Most dughatsz, de nem úgy, annyit, ott, és akkor, amikor te akarod, mert vigyáznom kell a testemre, ha feltünik (vagy már van is) egy JOBB férfi, aki már MEGTEHETI AZT, AMIT TE CSAK SZERETNÈL VELEM.
Valamint, ha ez megvan, akkor ehhez társul egy elfogadható viselkedés, ami hozzájárul a hosszútávú együttmüködés fenntartásához részemröl, azaz a kapcsolathoz.
Ha ez szexuális ragadozóság, akkor vállalom, de aki velem szeretne bármiféle kapcsolatot, annak ezt tudomásul kell vennie, és alkalmazkodnia hozzám.
Szerintem ezzel sokan vagyunk így.
Van ez a jó kis ügy Brad Pittel kapcsolatban most, erröl olvasnék egy véleményt a magad sokak számára kellemetlen stílusában a számtalan nöi egyesület vezetöinek címezve, hogy most akkor ki szervezi meg az idevonatkozó hashtaghullámot?
Fontos kiemelnem, hogy szeretem a nöket, nem utáltam meg a válásomat követöen, bár haragot érzek még, de egyre ritkábban.
Szeretem öket, de már a saját elvárásaim szerint, nem a neveltetésem, és nem a nök elvárásai szerint.
Most tanulom az elfogadást, de ez az elfogadás a társadalmi változásoknak szól, nem a nöi szabadosságnak.
Na legyen jó napod Faszikám!

Sanyi vagyok 2019.08.13. 11:23:54

Nemrég velem is hasonló eset történt, bár én megúsztam egy pofonnal. Azt is az a csaj adta amelyik seggét már nem fogdostam tovább.

Krisz101 2019.08.27. 03:46:44

@Captain Admin: hallod az a nő!! Ez már egy feminista írónőnek számít?? Én akkor láttam a kifestett ábrázatával először amikor még tinderen nyomult ezerrel a Tinder első magyar évében, 14 talán... Meg már akkor is instán verte magát az uber elődjének rejtett reklámozásával és socialité-ként, legalábbis nagyon nem úgy maradt meg bennem mint írónő.
Full nárcisztikus szociopata az illető, tipikus köpönyegforgató.
Seggfogás úristen. Olyan fotókkal adatlappal nyomult anno úgy kuratta magát chadekkel mintha nem lenne holnap szerintem.
Elég jó csaj Volt egyébként, 8-as kabé
Közben nekiment a falnak, volt vmi komoly betegsége is azt hiszem, meglatszik rajta.
Elvesztette régi fényét.
Amikor beteg volt akkor is ezt a full smink meg gondolom paróka stílust nyomta.
De hogy seggfogás... Úr isten, hát 100-as notch count-ja simán megvan

Krisz101 2019.08.27. 04:02:55

@Captain Admin: na most végigporgettem. Nem nagyon vannak 16 előtti képei. Gondolom ez is úgy lett feminista, hogy miután szétcsapta a betegség, már nem kellett a chadeknek. Emlékszem hogy anno nagyon vígan posztot mindenféle menő belvárosi, méregdrága fekete bordzsekis sráccal közös képeket, gondolom azokkal mind csak barátkozott

Nagyobb gond hogy ezt a facebookjára is oda kéne írni de egyedül nincs kedvem ott egy vagon hülye kurvával vitázni.

Az instám meg perma bannolták amikor az úszó srácot a saját oldalán próbáltam védeni az ott gyalázkodó nőktől...

Captain Admin · http://kopottkupak.blog.hu 2019.08.31. 15:47:30

@Krisz101: Hi! Kiről is van szó tulajdonképpen? :)

Krisz101 2019.08.31. 18:42:09

@Captain Admin: a szentesiről természetesen, akiről a posztodban írsz...
v neked más infóid vannak?
egy időben én is gondolkoztam rajta h ez e az a csaj akit a tinder kezdetén láttam annyit, mert annyira megzuhant a külseje a betegsége után, de 95%ban biztos vagyok benne...

Captain Admin · http://kopottkupak.blog.hu 2019.08.31. 19:27:05

@Krisz101: figyelj, én leszarom ezeket. Mivel észérv nincs a feminista propaganda mögött, ezért egy ilyen nézeteket valló nőt vagy a szándékos társadalmi károkozás, vagy anyagi érdek, vagy pedig a kettő együtt motiválja. Innentől kezdve pedig ami legjobbat kívánhatok neki, az egy szűk sikártorban egy esti találka egy frissen ideszökött afrikai migráns csapat. ;)

Krisz101 2019.08.31. 19:48:52

@Captain Admin: én értem hogy leszarod, de megvan hogy az általa keltett hullámok, agymosott nők és palik tömkelege az életben visszahatnak rád? tehát nem tudod a hatása alól kivonni magad.

ez a probléma hogy senki nem hívja ki ezeket.

egy 40-50 karakán, erős törzskommentelőből, fórum, vagy csoporttagból álló brigád egymást támogatva gyakorlatilag szét tudná oltani ezeket. de csak egyedül megyek oda és kapom a 30 napos tiltást "hate speech"ért...

Captain Admin · http://kopottkupak.blog.hu 2019.08.31. 19:58:05

@Krisz101: rám nem hatnak ki, valamint senkire sem, akik stabil alapokra építették az életüket. Én a héten is elküldtem a kurva anyjába egy agyhalott idiótakurvát a nyílt utcán. De persze aki be van fosva mindentől, jajj nehogy kirúgjanak m, inkább csöndben leszek stb stb, azok megérdemlik.

Facebookon meg mit akarsz küzdeni? Konkrétan nem lehet leírni ellenvéleményt szankció nélkül. Az életben kell nap mint nap, melóban a cégnél, szórakozó helyen, utcán meg mindenhol.

Amúgy meg lehet tanulni facebook kompatibilisen oltani, de olyan energia igénye van az így kommentelésnek, és olyan aránytalanul nagy a szankció (30 nap), hogy nem éri meg. Hagyni kell így őket a saját vélemény buborékukban, hagy okoskodjanak, aztán sorra kúrni alázni öket az életben. Én ma is megyek buliba, nagy milfvadász akció van készülőben. :D

A másik az,h alkalmazkodni kell. Végig sem gondoltad még szerintem, hogy így,h egyre több a balfasz és a elvarázsolt agyhalott, annál könnyebb a dolgod ha kicsit is karakánabb vagy mint az átlag. Ezeknek csillog a szeme amikor szemtől szemben élesben oltod/alázod. :D

Krisz101 2019.08.31. 20:07:10

@Captain Admin: az a probléma hogy a logikus konklúziónak valóban egy érzékelhető előnynek kellene lennie.

de én ezt egyáltalán nem érzékelem. sajnos.

a 30 nap meg inkább szerintem csak nekem van... eléggé elbasztam. 2014 óta a saját nevem alatt kommenteltem a migrációval kapcsolatban és nagyon komoly priuszt szedhettem össze, valószinüleg benne vagyok valami manuálisan megfigyelt csoportban.

nemrég amikor megfellebbeztem egy tiltást, előszedték egy 3 évvel ezelőtti buzzfeedes kommentem, ahol már hónapok óta semmi aktivitás nem volt, és az alapján tiltottak le.

ill most a napokban egy donát anna elleni top kommentem volt, erre letiltottak egy tresh of tinderbe posztolt kép alapján hogy nudity/sexual activity miközben nem az volt.

de nem gondolom h ez másoknál így van. pl ott a férfihangon kommentelgető tömegeknél akik soha máshová egy kommentet nem írnak.

vagy tévedek?

Captain Admin · http://kopottkupak.blog.hu 2019.08.31. 20:13:03

@Krisz101: túlkomplikálod. Odáig fajult a fosbuk, hogy szinte már semmit nem lehet nevén nevezni, mert az már nem fog megfelelni a fos alapelveinek. Jelentgető meg mindig akad. Először kapsz egy 3 napist, utána egy hetest, majd 30 napost, onanntól pedig mindig 30 napost kapsz majd. Én is 30as vagyok nyugi. Nem véletlenül szoknak le egyre többen a fosbukról.

Idő kérdése, és jön az állami közösségi oldal mint a black mirrorban, ott jobb lesz a helyzet.

Krisz101 2019.08.31. 20:17:47

@Captain Admin: nekem most egy év alatt kb 10x30 napom volt...

Krisz101 2019.08.31. 20:18:53

@Krisz101: 3 napos nekem 2014ben volt :D
Azért, hogy minden a helyére kerüljön.