Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Azért, hogy minden a helyére kerüljön.

2019. szeptember 08. 20:02 - Captain Admin

#LoveisLove. Valóban?

Két hét. Kb ennyi volt ebben a hazugság kampányban, eddig volt hírértéke annak, hogy a szerelem az szerelem. Bárkik is az érintettek akik között kialakult, a szerelem minden lehetséges variációban az, nemektől függetlenül. Férfi és nő között, nő és nő között, férfi és férfi között, legalábbis a Coca Cola tanult marketingesei szerint. Vajon igazuk van?

Alapvetően 2 kérdéskört kell megválaszolnunk, amennyiben szeretnénk kicsit utánajárni a Coca Cola marketingesei állításának.

Tovább
Címkék: Cikk
Szólj hozzá!
2019. augusztus 05. 23:37 - Captain Admin

Seggfogás? Attól függ...

"Egymillió megfogott segg országa vagyunk... És a felét még csak nem is érdekli." - Írta egy Facebook posztjában Szentesi Éva feminista írónő. De vajon mitől függ egy nőnél, hogy mikor foghatja meg egy ismeretlen férfi a fenekét és mikor nem?

Erre a kérdésre érdemes megtalálni a választ azért, hogy egyszer valamikor majd ne az egymillió megfogott segg országa legyünk, ahol ez senkit sem érdekel. És akkor a nőknek jobb lesz. Jobb lesz? Jobb lesz ha ez mindenkit foglalkoztatni fog? Jobb lenne, ha ez központi kérdés lenne? Mert ez akkor azt jelentené, hogy annak ellenére, hogy a seggfogás már központi téma a közbeszédben, a jelenség még mindig létezik és gyakori. De itt még nem tartunk, még nem központi téma ez a közbeszédben. Most ott tartunk, hogy az egymillió megfogott segg országa vagyunk, ám ez az érintettek felét még csak nem is érdekli. Az én olvasatomban ez azt jelenti, hogy a megfogott seggű nőket nem zavarja ez a cselekmény, amit most már a hivatkozott posztból (is) tudhatunk, vélhetően egy érintettől.

Tovább
Címkék: Cikk
24 komment
Azért, hogy minden a helyére kerüljön.