Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Azért, hogy minden a helyére kerüljön.

2020. december 06. 22:16 - Captain Admin

Hétköznapi szexbotrányok

Aki kicsit is figyelmes, és nem a civilizációtól távol éli az életét az tudhatja, hogy a közszereplőink milyen kicsapongó életet élnek. Ha a bulvárhíreknek csak a tizede igaz, már az is jóval több, mint amire azt mondja a nép, hogy belefér, hiszen ilyesmi bárkivel megesik, hiszen a mai átlagember még mindig erősen erkölcsös, és szexuálisan visszafogott életvitel szerint él. Ennek szemléltetéséről szól a mai bejegyzés egy, a való életből vett történettel.

Egy volt munkatársnőm egyik esetétől semmivel sem lehet könnyebben szemléltetni azt, hogy milyen könnyen kerülhet valaki teljesen ismeretlen emberekkel szexuális kapcsolatba, ráadásul ismeretlen számban. :) Egy 30 körüli csajt kell elképzelni, aki éli a pesti szingli lányok mindennapjait. Eljár melózni az egyik nagyobb hazai multihoz, sportolgat is, hogy rendben legyen az alakja, éldegél a kis albérletében. Próbál egyről a kettőre jutni, de mivel külsőre csak átlagos, ezért nem nyílnak meg előtte úgy a lehetőségek az életben, mint amilyen könnyen nyitja ő szét a lábait az előrelépés reményében.

Tovább
Szólj hozzá!
2020. május 26. 22:46 - Captain Admin

Elment a Bástya.

Sajnos ma egy igazi férfival lettünk szegényebbek. Agyvérzése után egy héttel elhunyt Czibók László. Személyesen nem ismertem, de az utóbbi években a videóival része volt a mindennapjaimnak. Hatalmas respect illeti, amiért introvertált személyiséggel, igazi férfiként, a mai képmutató társadalmunkban egyenesen, következetesen felvállalta a véleményét a nyilvánosság előtt, a saját stílusával és humorával.

Az ország leginkább megosztó, a legtöbbet támadott, és a legnagyobb trollhadsereg támadását végig álló vloggere volt. Ritka ma már az ilyen ember, komoly veszteség a férfitársadalomnak. Remélem, hogy már stabilan nyomja a Bástya a túlvilágon is!

czibok-laszlo.jpg

 

Szólj hozzá!
2020. március 08. 11:38 - Captain Admin

Történetek nőnap alkalmából

A vártnak megfelelően ma reggel elárasztották a közösségi oldalam hírfolyamát a nőnapi köszöntések, mindenféle színes, virágos, képes, látványos, kedveskedős formában. Túl azon, hogy ha nem tudjuk a dátumát, nem vesszük észre a férfinapot továbbra sem semmilyen formában, sem az életben, sem a közösségi oldalakon, megosztanék veletek pár történetet. Mindezt az egyenjogúság jegyében.

1. eset

Most pénteken történt, hogy ülök az egyik közmű szolgáltató ügyfélvárójában és várom, hogy sorra kerüljek. Rajtam kívül volt a teremben még 2 ügyfélszolgálatos nő, 3 férfi és egy 1 fiatal pár. Egyszer csak megérkezik egy 35-45 közötti alsóproli pár kézen fogva(!) és sorszám húzása után leülnek velem szemben az asztalomhoz. A nő egy láncdohányos, rekedtes hangú, fonnyadt michelin baba alakú, külsőre igénytelen, tetovált szemöldökű és olyan tetoválásokkal (kézfej, nyak, kar) rendelkező nő, amik már 20 éve is még a leglepukkantabb falusi diszkós ribancokon is kínos volt. Az a fajta nő(stény), akire a vidéki falusi kocsmákban csatakanca jelzővel hivatkoznak.

Tovább
32 komment
2020. február 15. 17:16 - Captain Admin

A Valentin-nap faktor

Ajándékot vagy virágot vettél tegnap egy nőnek? Normálisnak gondolod, vagy inkább kényelmetlen volt ez a helyzet számodra? Meg tudod magyarázni magadnak, hogy miért tetted? Ha nem, a bejegyzésből megtudod.

Tegnap átutaztam pár kisebb vidéki városon napközben, és legnagyobb megdöbbenésemre sorozatban, a kezükben virággal, virágcsokorral szaladgáló hím egyedeket találtam szembe magam.  (Szándékosan nem férfiakat írtam). Mi a gond ezzel?

Tovább
24 komment
2020. január 21. 22:19 - Captain Admin

A téma, amit Schobert Norbi csak érintett

Ez pedig nem más, mint a nők szexpiaci értékváltozása a terhesség és a szülés következtében. Álszent és képmutató társadalmunk Bochkor Gábor után újabb pofont kapott ebben a tabu témában.

Jelenleg minden médiafelületet letarolt Schobert Norbi 3 részes facebook live video sorozata, amiben azt a véleményét osztotta meg a nyilvánossággal, ami szerint a párkapcsolatok megromlásának egyik legfőbb oka a "hosszútávon tartó terhességi elhízás" (továbbiakban HTTE). Indoklásában kifejtette, hogy a férfiakban a szexuális vágyat egy nő elsődlegesen a külső tulajdonságaival, a testével kelti fel. Norbinak ebben teljesen igaza van, de a téma jóval érdekesebb és fontosabb attól, hogy egy tőmondattal lerendezzük, mert szinte mindenki érintett, akinek gyereke van.

Tovább
Címkék: Cikk
29 komment
2019. december 29. 16:10 - Captain Admin

Különbség

Az elmúlt fél év nem telt el szexmentesen politikusaink életében sem (már amelyiknek), és ezek a napvilágot látott esetek tökéletesen prezentálják, hogy mi a különbség férfi és balfasz között.

Van két közismert, sikeresnek mondható politikus fazon, akik lebuktak szex közben. Az egyiket nevezzük Mesternek, a másikat Pancsernak. Mindketten gondoltak egy merészet, és élve a lehetőségeikkel úgy döntöttek, hogy nem hagyják a továbbiakban csak úgy elszaladni maguk mellett az életet. Ezért amikor elérkezettnek látták az időt, mindketten belecsaptak az élvezetekbe, ki-ki a saját módján.

Tovább
Címkék: férfi balfasz Cikk
Szólj hozzá!
2019. november 13. 12:43 - Captain Admin

Anti_Coelho 1.: Van olyan férfi...

Az alábbiakban az Anti_Coleho rovat első bejegyzését olvashatjátok. Amennyiben sikerül egyénileg, vagy a kommentelőkkel közösen megtalálni az idézet mondanivalójának lényegét, igazságtartalmának helytállóságát, akkor azt a bejegyzés végén tömör formában közlöm. Az idézet különböző szempontok szerinti minősítését, szavazás keretén belül az olvasókra bízom.

vanazaferfi.jpg

Tovább
Címkék: coelho
7 komment
2019. szeptember 08. 20:02 - Captain Admin

#LoveisLove. Valóban?

Két hét. Kb ennyi volt ebben a hazugság kampányban, eddig volt hírértéke annak, hogy a szerelem az szerelem. Bárkik is az érintettek akik között kialakult, a szerelem minden lehetséges variációban az, nemektől függetlenül. Férfi és nő között, nő és nő között, férfi és férfi között, legalábbis a Coca Cola tanult marketingesei szerint. Vajon igazuk van?

Alapvetően 2 kérdéskört kell megválaszolnunk, amennyiben szeretnénk kicsit utánajárni a Coca Cola marketingesei állításának.

Tovább
Címkék: Cikk
Szólj hozzá!
2019. augusztus 05. 23:37 - Captain Admin

Seggfogás? Attól függ...

"Egymillió megfogott segg országa vagyunk... És a felét még csak nem is érdekli." - Írta egy Facebook posztjában Szentesi Éva feminista írónő. De vajon mitől függ egy nőnél, hogy mikor foghatja meg egy ismeretlen férfi a fenekét és mikor nem?

Erre a kérdésre érdemes megtalálni a választ azért, hogy egyszer valamikor majd ne az egymillió megfogott segg országa legyünk, ahol ez senkit sem érdekel. És akkor a nőknek jobb lesz. Jobb lesz? Jobb lesz ha ez mindenkit foglalkoztatni fog? Jobb lenne, ha ez központi kérdés lenne? Mert ez akkor azt jelentené, hogy annak ellenére, hogy a seggfogás már központi téma a közbeszédben, a jelenség még mindig létezik és gyakori. De itt még nem tartunk, még nem központi téma ez a közbeszédben. Most ott tartunk, hogy az egymillió megfogott segg országa vagyunk, ám ez az érintettek felét még csak nem is érdekli. Az én olvasatomban ez azt jelenti, hogy a megfogott seggű nőket nem zavarja ez a cselekmény, amit most már a hivatkozott posztból (is) tudhatunk, vélhetően egy érintettől.

Tovább
Címkék: Cikk
24 komment
Azért, hogy minden a helyére kerüljön.
süti beállítások módosítása